Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prada's peperdure paperclip als accessoire deze zomer?

Na de schreeuwend dure, maar o zo 'simpele', shopper van Balenciaga en de IKEA-(designer)tas waar iedereen voor in de rij stond, is er weer een designer die een musthave accessoire in de collectie heeft. Wat dan? Een doodgewone, maar dan van zilver, paperclip. Het clipje van zes centimeter groot,...

Prada's peperdure paperclip als accessoire deze zomer?

Na de schreeuwend dure, maar o zo 'simpele', shopper van Balenciaga en de IKEA-(designer)tas waar iedereen voor in de rij stond, is er weer een designer die een musthave accessoire in de collectie heeft. Wat dan?

Een doodgewone, maar dan van zilver, paperclip. Het clipje van zes centimeter groot, waar Prada in gegraveerd staat, is volgens het merk ontworpen om je ‘bankbiljetten samen te houden’. Da's handig.

Op is op

Aan iedereen die er 165 euro voor over heeft: hij is hier aan te schaffen. Wees er wel snel bij, want naar verluidt vliegt de paperclip als een dolle over de online toonbank. En op is op.

Twitter niet gecharmeerd

Populair of niet, Twitter is niet echt gecharmeerd van de paperclip en laat dat ook duidelijk merken. '165 euro voor een paperclip, echt niet?' En: 'Ik ben heel benieuwd welke dombo zoveel geld over heeft voor een simpele clip', zijn maar een paar van de reacties.

 

#fact #pradapaperclip #prada #paperfashion ??

Een bericht gedeeld door CoreVizionTv (@coreviziontv) op