Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prachtig in Dior: Miranda Kerr ziet eruit als een jonge Grace Kelly op haar trouwdag

Ze trouwde al in mei, maar nu pas kan iedereen de foto's bewonderen: het Australische topmodel Miranda Kerr zag er adembenemend uit in Dior Haute Couture op de dag dat zij haar Snapchat-miljardair Evan Spiegel trouwde. Ze gaf hem het ja-woord in hun eigen tuin en kosten noch moeite werden gespaar...

Prachtig in Dior: Miranda Kerr ziet eruit als een jonge Grace Kelly op haar trouwdag

Ze trouwde al in mei, maar nu pas kan iedereen de foto's bewonderen: het Australische topmodel Miranda Kerr zag er adembenemend uit in Dior Haute Couture op de dag dat zij haar Snapchat-miljardair Evan Spiegel trouwde.

Ze gaf hem het ja-woord in hun eigen tuin en kosten noch moeite werden gespaard om deze locatie zo oogverblindend mogelijk te maken. 

 

✨❤️✨

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op

Gracieus als Grace

Maar de echte show stal Miranda uiteraard. De beauty loopt doorgaans voor haar werk schaarser gekleed op de catwalk, maar droeg nu een opvallend hooggesloten bruidsjurk die haar werkelijk prachtig stond. Ze koos bewust voor dit bedekkende ontwerp en liet zich inspireren door de jurk van Grace Kelly: "Een jurk die je volledig bedekt, creëert een gevoel van puurheid en mysterie", legt Miranda uit.

 

Such a magical day ?❤️?

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op

Net als oma

"Ik heb heel veel plezier beleefd aan mode, ik was vroeger wild, bohemien. Maar ik ben nu in een fase dat mijn stijl ingetogener mag zijn. Mijn belangrijkste inspiratiebronnen zijn altijd Grace Kelly, Audrey Hepburn en mijn oma geweest - die nu, op haar tachtigste, nog altijd moeiteloos chic door het leven gaat: mooie broek, witte blouse, sjaaltje en een kleine hak."

Lees ook: Ja, ik wil... álles! Dit zijn de duurste bruiloften van de sterren en de royals 

 

Thank you Maria Grazia Chiuri and @dior for creating my dream wedding dress ✨❤️???t

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op

19 april 1956: Prinses Grace en haar Reinier. Grace' jurk (met twee petticoats!) was ontworpen door Helen Rose van de MGM Filmstudios.