Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Pippa Middleton draagt deze jas van Mango (en hij is nog te koop)

Net als zus Kate Middleton houdt Pippa van een mix tussen designerkleding en betaalbare items van bijvoorbeeld Zara en Mango. Zo werd ze afgelopen week gespot in een groene wollen mantel van Mango. Een erg chique overigens. Pippa Middleton de sortie : son élégant manteau est signé... Mango ! http...

Pippa Middleton draagt deze jas van Mango (en hij is nog te koop)

Net als zus Kate Middleton houdt Pippa van een mix tussen designerkleding en betaalbare items van bijvoorbeeld Zara en Mango. Zo werd ze afgelopen week gespot in een groene wollen mantel van Mango.

Een erg chique overigens.

Stijl

Pippa maakte de look af met een zwarte skinny jeans, een bordeaux rode top en een paar enkellaarsjes. De zusjes Middelton hebben over het algemeen dezelfde smaak, maar weten ons toch elke keer weer te verrassen. 

De jas is overigens nog te koop in de webshop, maar wees er wel snel bij want hij is bijna uitverkocht. Wat-ie kost: 149 euro. Een mooie item voor de koude winterdagen.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in​​​​​​