Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Over bijzondere overnachtingen gesproken: logeer op landgoed Downton Abbey

Once-in-a-lifetime stay: de deuren van Highclere Castle (het huis in Londen van de familie Crawley) gaan open voor logés. Ter ere van de film Downton Abbey is het mogelijk om op het kasteel te overnachten. We moeten er wel bij zeggen dat er maar twee mensen mogen komen logeren op het prachtige la...

Over bijzondere overnachtingen gesproken: logeer op landgoed Downton Abbey

Once-in-a-lifetime stay: de deuren van Highclere Castle (het huis in Londen van de familie Crawley) gaan open voor logés. Ter ere van de film Downton Abbey is het mogelijk om op het kasteel te overnachten.

We moeten er wel bij zeggen dat er maar twee mensen mogen komen logeren op het prachtige landgoed van de echte eigenaar Lady Carnarvon.

Badkamer met uitzicht

Hoe gaat het dan precies in zijn werk? Fans kunnen zich vanaf 1 oktober aanmelden via Airbnb. Op 26 november kiezen de eigenaren van Highclere Castle twee winnaars. Je mag dan je intrek nemen in een van de grote vertrekken en suite met badkamer en uitzicht over het landgoed. 

Drie sterren

De actie is met een prijskaartje van 150 pond best betaalbaar. Tijdens het verblijf worden gasten vorstelijk behandeld door de graaf en gravin van Carnarvon. Ze krijgen onder meer een uitgebreid diner in de eetzaal, mogen koffie drinken in de bibliotheek en krijgen een privérondleiding over het terrein. 

Net als in de serie

Er hangen wel wat restricties aan de actie. Zo krijgen de gasten strikt één butler per persoon toegewezen, mogen er geen huisdieren mee (want er zijn al negen vriendelijke honden op het terrein aanwezig) en moet roddelen beperkt blijven tot de kelder van het kasteel, waar in de serie het personeel werkt.

Beeld: Downton Abbey

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in