Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Online kledingsale: wel de lusten, niet de lasten

Ook zo’n zin om weer lekker te profiteren van de traditionele zomeruitverkoop? Maar geen zin in overvolle winkels, gegraai in de rekken en lange rijen voor kassa en paskamer? Ga dan eens online kleding shoppen. Daar vind je minimaal net zoveel voordeel, zonder de ‘nadelen’ die kleven aan het trad...

Online kledingsale: wel de lusten, niet de lasten

Ook zo’n zin om weer lekker te profiteren van de traditionele zomeruitverkoop? Maar geen zin in overvolle winkels, gegraai in de rekken en lange rijen voor kassa en paskamer? Ga dan eens online kleding shoppen.

Daar vind je minimaal net zoveel voordeel, zonder de ‘nadelen’ die kleven aan het traditionele dagje winkelen.

Samen thuis shoppen

Natuurlijk is het gezellig om met een vriendin een dagje te gaan shoppen in de stad. Maar de drukte, het wachten, het gesjouw met volle tassen, de chaos op de winkelvloer… dat kun je toch missen als kiespijn? Dus in plaats van met een vriendin in de stad af te spreken nodig je haar de volgende keer uit om bij jou thuis te komen winkelen, gewoon aan de keukentafel. Onder het genot van een kop koffie en een goed gesprek bekijk je samen de mooiste kleding in de beste online modewinkels.

Altijd uitverkoop, ook bij grote namen

Uit onderzoek van het Nationaal 50Plus Panel in opdracht van Startpagina blijkt dat maar liefst 80% van de 50-plussers het liefst kleding ‘offline’ koopt. En dat is zonde, want daardoor lopen ze veel voordeel mis. De traditionele zomeruitverkoop van juni en juli is online namelijk allang achterhaald. Als je gericht op internet zoekt, ontdek je elke dag mooie aanbiedingen. Zelfs bij de grote en vertrouwde webwinkels zoals bijvoorbeeld Wehkamp, OTTO, C&A, Miss Etam, WE en de Bijenkorf. Via Startpagina vind je alle online modeaanbiedingen op een rij.

Minder snel impulsaankopen

Ken je dat gevoel dat je je bijna verplicht voelt iets te kopen, met dank aan die overijverige verkoopster? ‘Gewéldig tasje is dat hè? Ik zou niet te lang nadenken hoor, het is de laatste.’ En voor je het weet sta je buiten met een impulsaankoop. Daar hoef je online minder bang voor te zijn. Je kunt rustig samen overleggen of er nog een nachtje over slapen.

Online shoppen is veilig shoppen

“Ja maar wat als dat jasje niet past, of de stof niet fijn aanvoelt?” Geen probleem, dan stop je alles weer in de doos en stuur je het hele spul terug. Ook dit proces is inmiddels door online winkels optimaal ingericht en als consument ben je door de wet goed beschermd. Je hebt altijd het recht om aankopen (meestal binnen 14 dagen) terug te sturen. Op elke online webshop vind je een retourformulier, dat je ingevuld mee moet sturen.

Inspiratie gekregen? Via Startpagina vind je de beste en gegarandeerd veilige online modewinkels. Happy shopping!