Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Om te smullen: bekijk de hele show van Giambattista Valli x H&M

Het romantische Rome was donderdag de stad voor iedereen die maar iets met mode te maken heeft. De reden: de modeshow van Giambattista Valli x H&M. En deze was spraakmakend te noemen.  De collectie werd getoond in kunstmuseum Palazzo Doria Pamphilj. Glimmers Op de grote roze catwalk wandelden de ...

Om te smullen: bekijk de hele show van Giambattista Valli x H&M

Het romantische Rome was donderdag de stad voor iedereen die maar iets met mode te maken heeft. De reden: de modeshow van Giambattista Valli x H&M. En deze was spraakmakend te noemen. 

De collectie werd getoond in kunstmuseum Palazzo Doria Pamphilj.

Glimmers

Op de grote roze catwalk wandelden de mooiste creaties voorbij: tule, dierenprints, glimmers, glitters, pailletten, fake fur alles was prachtig. Maar een stuk sprak er met kop en schouders bovenuit: de rode tulejurk. 

Feest

De voorpret kan alvast beginnen (maak maar vast een verlanglijst), want de collectie ligt bijna in de winkel (en online natuurlijk): namelijk op donderdag 7 november. 

Bron: H&M Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in