Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwe ontwerpen van Jil Sander in aantocht!

Sober, krachtig en tijdloos mooi werk van de Maestra in Minimalistisch.. Wegens succes geprolongeerd: de samenwerking tussen de legendarische ontwerper Jil Sander en Uniqlo. 'Nuchter, maar hoopvol' is de manier waarop de A/W collectie J+ wordt gepitcht. De ontwerpen zijn wat je van Jil Sander mag...

Nieuwe ontwerpen van Jil Sander in aantocht!

Sober, krachtig en tijdloos mooi werk van de Maestra in Minimalistisch..

Wegens succes geprolongeerd: de samenwerking tussen de legendarische ontwerper Jil Sander en Uniqlo.

'Nuchter, maar hoopvol' is de manier waarop de A/W collectie J+ wordt gepitcht. De ontwerpen zijn wat je van Jil Sander mag verwachten: geraffineerd understatement en goed gemaakt (dat is Uniqlo's verdienste) van hoogwaardige materialen.

De collectie oogt modern, maar ook tijdloos. Je treft er royale volumes in aan in stevige stoffen, het zijn stukken waarin je gezien kunt worden in het terugkerende openbare leven.

"Deze wintercollectie bestaat uit onderscheidende silhouetten, sensuele materialen en uitzonderlijk maatwerk, die samen inspelen op ons nieuwe gevoel van comfort: verfijning voor iedereen," zegt Jil Sander zelf over de collectie.

"We keren terug naar het sociale leven, maar we willen ons beschermd voelen. Deze collectie verkent nieuwe oversized silhouetten met een gecontroleerde pasvorm en variaties op substantiële winterklassiekers."

De collectie is verkrijgbaar vanaf 18 november 2021.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in