Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuw: innerwear die gezien mag worden

Supercomfortabel, zeker in de zomer. Laat je mooie vormen zien in de nieuwe collectie die Uniqlo maakte in samenwerking met ontwerper Maiko Kurogouchi, alias Mame Kurogouchi. De collab richt zich op innerwear in kenmerkende styling, waarbij lichaamsvormen benadrukt worden. "Als ontwerper is één v...

Nieuw: innerwear die gezien mag worden

Supercomfortabel, zeker in de zomer.

Laat je mooie vormen zien in de nieuwe collectie die Uniqlo maakte in samenwerking met ontwerper Maiko Kurogouchi, alias Mame Kurogouchi.

De collab richt zich op innerwear in kenmerkende styling, waarbij lichaamsvormen benadrukt worden.

"Als ontwerper is één van mijn uitdagingen het benadrukken van vrouwelijke comfortabele schoonheid in ondergoed," zegt Mame. "Deze kleding is een alledaagse essentie en omdat we dit als eerste aantrekken als we wakker worden, moet het comfortabel op de huid aanvoelen. Deze collectie draagt bij aan gezonde en gelukkige levensstijlen."

De ontwerpen zijn uitgewerkt in UNIQLO technologieën zoals AIRism en 3D Knit. Deze comfortabele, nieuwe LifeWear voorziet vrouwen wereldwijd van zorgenvrije elegantie in het dagelijks leven.

De simpele, zorgvuldig gekozen snit in de collectie benadrukt de vrouwelijke schoonheid. De line-up bestaat uit AIRism- en mesh beha´s, onderbroeken en behatops.

Alle items zijn voorzien van verfijnde en luxueuze details zoals dunne bandjes en gouden accenten. Het kleurenpallet bestaande uit zwart, wit, beige en bruin past moeiteloos bij elke gelegenheid.

De ontwerpen zijn bewust zichtbaar onder bovenkleding, waardoor de grens tussen ondergoed en kleding geëlimineerd wordt.

Kurogouchi, gevestigd in Tokio, werkte drie jaar bij Issey Miyake voordat ze in 2010 haar eigen merk oprichtte, Mame Kurogouchi.

De ontwerpen van Maiko 'Mame' Kurogouchi zijn een mix van traditioneel handwerk en eigentijdse elegantie. De afgelopen elf jaar heeft het zich bewezen als een ode aan Japans vakmanschap

Uniqlo x Mame Kurogouchi is verkrijgbaar vanaf donderdag 24 juni 2021, zo lang de voorraad strekt.

Foto's (c) Uniqlo

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in