Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nederland label Fabienne Chapot viert feest

Speciale collectie met 'celebration items'. Modelabel Fabienne Chapot bestaat 15 jaar en viert dat met een exclusieve Dreampieces capsule collectie, speciale Sweet 15-print en een geheel vernieuwde tassen- en accessoireslijn.  De Dreampieces capsule collectie is wel de moeite waard om even uit te...

Nederland label Fabienne Chapot viert feest

Speciale collectie met 'celebration items'.

Modelabel Fabienne Chapot bestaat 15 jaar en viert dat met een exclusieve Dreampieces capsule collectie, speciale Sweet 15-print en een geheel vernieuwde tassen- en accessoireslijn. 

De Dreampieces capsule collectie is wel de moeite waard om even uit te lichten. De wens was om drie iconische celebration items te ontwikkelen, en hiervoor kregen de ontwerpers maximale vrijheid.

Het resultaat: volumineuze mouwen, heldere kleuren, broderie Anglaise, gedetailleerde elementen en een dubbelzijdig jasje dat je ook binnenstebuiten kunt dragen.

Fun fact: Fabienne herself heeft in het geheim zelf, net als vroeger, een tassencollectie ontworpen als eerbetoon aan de iconische tassen die Fab. succesvol hebben gemaakt.

Verkrijgbaar bij Fabienne Chapot

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in