Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Naomi Campbell (47) krachtig en mooi in nieuwe campagne H&M

Naomi Campbell gaat richting de vijftig, maar is nog steeds een veelgevraagd model. En terecht, want wat straalt die vrouw een kracht uit. Niet zo gek dus dat H&M haar strikte voor de nieuwste najaarscollectie. De bijpassende video - waarin we zien dat Naomi haar lange manen heeft verruild voor e...

Naomi Campbell (47) krachtig en mooi in nieuwe campagne H&M

Naomi Campbell gaat richting de vijftig, maar is nog steeds een veelgevraagd model. En terecht, want wat straalt die vrouw een kracht uit. Niet zo gek dus dat H&M haar strikte voor de nieuwste najaarscollectie.

De bijpassende video - waarin we zien dat Naomi haar lange manen heeft verruild voor een kort kapsel - is zojuist online verschenen. Het topmodel neemt ons mee op een 'modetrip' door Tokyo.

Absolute favoriet volgens Naomi

"Tokyo is één van mijn favoriete plekken. In de campagnefilm draag ik een double breasted pak wat absoluut mijn favoriet van de collectie is. Persoonlijk zou ik het precies zo dragen en stylen - de blazer dichtgeknoopt, maar wel zo dat je net nog een stukje huid ziet. Een goede balans tussen vrouwelijk en masculine", zo vertelt Naomi.

 

The squad hits Tokyo. #HMFallFashion

Een bericht gedeeld door H&M (@hm) op

Bekijk hieronder nog een aantal items uit de nieuwe najaarscollectie van H&M: