Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Move over, Uggs, we gaan aan de Mou!

Comfortabele schoenen geven we niet zomaar op. Als we één positieve ontwikkeling hebben overgehouden aan de pandemie, is het wel de totale acceptatie van comfortabel schoeisel. Wie dat wil kan naar hartenlust op hoge hakken lopen, maar sneakers onder een jurk aantrekken is inmiddels helemaal acce...

Move over, Uggs, we gaan aan de Mou!

Comfortabele schoenen geven we niet zomaar op.

Als we één positieve ontwikkeling hebben overgehouden aan de pandemie, is het wel de totale acceptatie van comfortabel schoeisel.

Wie dat wil kan naar hartenlust op hoge hakken lopen, maar sneakers onder een jurk aantrekken is inmiddels helemaal accepté.

In de categorie hip & comfy tippen we Mou, een ecochic Brits cultlabel dat ethisch en milieuvriendelijk produceert en een collectie heeft die zo vintage oogt, dat het weer hip is.

De modellen worden met de hand in een gelimiteerde oplage gemaakt van speciale leersoorten, gelooide schapenvacht, geborduurde wol met textuur, haakpatronen, kralen, tartans, pailletten en meer.

Het meest opvallend is de iconische Eskimo, een oermodel dat ook elders in collecties opduikt en je tenen toasty houdt in koud, guur weer.

Foto's (c) Mou 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in