Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Moschino ziet je graag mét zwembandjes

Inflatie was nog nooit zo fashionable.  In een tijd waarin veel labels (en mensen) zichzelf véél te serieus nemen, is het een verademing om iemand als Jeremy Scott te hebben, die als creative director vrolijke dingen doet met Moschino. Thema van zijn S/S 2023 collectie: inflatie. Dus, minder lang...

Moschino ziet je graag mét zwembandjes

Inflatie was nog nooit zo fashionable. 

In een tijd waarin veel labels (en mensen) zichzelf véél te serieus nemen, is het een verademing om iemand als Jeremy Scott te hebben, die als creative director vrolijke dingen doet met Moschino.

Thema van zijn S/S 2023 collectie: inflatie. Dus, minder lange rokken voor meer geld? Nee, een klein zwart jurkje met een opblaasbaar (inflatable) hartje, compleet met ventiel en opblaasbare zomen om het luchtig te houden.

Er waren veel verwijzingen naar 1989, toen er een zwemvest in de collectie zat.

Nu leverde Scott naast zo'n zwemvest heel veel zwembandjes af, naast tassen die eruit zien alsof ze blijven drijven en een fluorescerende jas met handvaten als epauletten op de schouders.

Een opblaasboa ontbrak niet.

"Het voelt soms of we verdrinken in al het slechte nieuws op onze tijdlijnen," zegt Scott. "Maar wat er ook gebeurt, er moet ook ruimte voor vreugde zijn, toch? Hoe donkerder het wordt, hoe lichter ik wil zijn."

Lichter dan een draagbare floatie wordt het niet ?

Hier zie je nog even alle looks van Moschino voor Spring/Summer 2023.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in