Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Modevlogger Anita laat 7 verschillende looks zien met slechts één overhemd

Het gebeurt me regelmatig dat ik iets koop en vervolgens niet aantrek de volgende ochtend, omdat het me niet lukt om met dat item de juiste outfit kan maken. Zo ook met een nieuw wit linnen overhemd van Uniqlo wat ik laatst in Londen heb gekocht. Daarom heb ik mezelf nu gedwongen om tien outfits ...

Modevlogger Anita laat 7 verschillende looks zien met slechts één overhemd

Het gebeurt me regelmatig dat ik iets koop en vervolgens niet aantrek de volgende ochtend, omdat het me niet lukt om met dat item de juiste outfit kan maken.

Zo ook met een nieuw wit linnen overhemd van Uniqlo wat ik laatst in Londen heb gekocht. Daarom heb ik mezelf nu gedwongen om tien outfits te maken met die witte blouse. En dan in combinatie met kleding uit mijn kast. Ik mag dus niks nieuws kopen, totdat ik mijn overhemd minstens tien keer heb aangehad.

Gelukt!

Conclusie: ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Zelfs zo blij dat ik vanaf nu deze regel voor elke kledingstuk ga instellen. De clou is namelijk dat de eerste drie outfits voor mijn gevoel een beetje tuttig waren. En dat is precies het moment waarop ik denk: 'Laat maar, ik probeer het wel weer een andere keer.' Met als gevolg dat ik dat kledingstuk nooit meer aan heb.