Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met Penélope Cruz als Donatella: dit is de trailer van 'The Assassination of Gianni Versace'

Dit jaar is het twintig jaar geleden dat de Italiaanse modeontwerper Gianni Versace werd vermoord voor zijn huis in Florida.  De designer werd op 15 juli 1997 om het leven gebracht door Andrew Cunanan. Gianni was het vijfde dodelijke slachtoffer van de seriemoordenaar. Lees ook: Zo mooi: iconisch...

Met Penélope Cruz als Donatella: dit is de trailer van 'The Assassination of Gianni Versace'

Dit jaar is het twintig jaar geleden dat de Italiaanse modeontwerper Gianni Versace werd vermoord voor zijn huis in Florida. 

De designer werd op 15 juli 1997 om het leven gebracht door Andrew Cunanan. Gianni was het vijfde dodelijke slachtoffer van de seriemoordenaar.

Lees ook: Zo mooi: iconische topmodellen nog één keer samen op de catwalk van Versace

Penélope Cruz als Donatella

Over deze moord is nu een crime-serie gemaakt: de Amerikaanse zender FX wijdt het tweede seizoen van de serie American Crime Story aan de misdaad die wereldnieuws werd en de gemoederen nog altijd bezighoudt. Penélope Cruz speelt de rol van Donatella Versace, de zus van Gianni.

 

??? . . #ACSVersace

Een bericht gedeeld door Ricky (@ricky_martin) op

Erg close

Donatella nam zijn mode-imperium over nadat Gianni overleed. De twee waren altijd erg close en zij zag het als haar taak om zijn levenswerk voort te zetten.

In januari op tv

FX heeft de trailer van The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story bekendgemaakt. De eerste aflevering wordt op 17 januari 2018 in Amerika uitgezonden.