Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's mooiste outfits van november

Het einde van de maand is in zicht, dus hoog tijd om alle looks van Máxima weer eens op een rijtje te zetten. De koningin sjeesde weer van hot naar her met al d'r koninklijke rolkoffers. En oh, wat zat daar weer veel moois in. We plukken de parels er even uit. Welke is jullie favoriet? GroentjeAl...

Máxima's mooiste outfits van november

Het einde van de maand is in zicht, dus hoog tijd om alle looks van Máxima weer eens op een rijtje te zetten. De koningin sjeesde weer van hot naar her met al d'r koninklijke rolkoffers. En oh, wat zat daar weer veel moois in. We plukken de parels er even uit. Welke is jullie favoriet?

Groentje

Allereerst zag de koningin erg vorige week oogverblindend mooi uit in een groene japon van shantung zijde en een bijpassende kasjmier mantel van haar favoriete modehuis Natan. Uiteraard droeg ze daar matching sieraden bij. De koningin bezocht een familiebedrijf in Delft in het kader van de Dag van de Ondernemer.

2. Zonnetje in huis

Deze maand bracht Máxima ook een bezoek aan Nigeria. Daar bleek de kleur geel favoriet. Zowel op de tweede dag als derde dag koos de koningin voor deze lekkere knalkleur. Op de drie droeg ze een jurk met zo'n beetje alle kleuren van de regenboog. Daarboven droeg ze een geel jasje met ballonmouwen van wederom Natan. 

3. De kreeft

De koningin vloog iets meer dan een week later door naar het Singapore Fintech Festival waar ze een toespraak hield. Tijdens dit event droeg ze een jurk met horizontaal streepdessin van, daar is-ie weer, modehuis Natan. Daarnaast was haar ketting echt een blikvanger. Dankzij de website modekoninginmaxima.nl weten we dat dit item de kreeft wordt genoemd en ook afkomstig is van Natan. 

Bron: modekoninginmaxima

Beeld: Getty/Hollandse Hoogte