Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's mooiste looks van de maand oktober

Onze Máxima sjeest wekelijks van hot naar her. Uiteraard wordt bij elke gelegenheid goed nagedacht over haar outfit. Zo zagen we de koningin in lipstick rood in Nigeria en droeg ze een 'gerecycled' jurkje van Natan bij een bezoek aan een school in Den Haag. Maar welke outfit stond haar afgelopen ...

Máxima's mooiste looks van de maand oktober

Onze Máxima sjeest wekelijks van hot naar her. Uiteraard wordt bij elke gelegenheid goed nagedacht over haar outfit. Zo zagen we de koningin in lipstick rood in Nigeria en droeg ze een 'gerecycled' jurkje van Natan bij een bezoek aan een school in Den Haag.

Maar welke outfit stond haar afgelopen maand het beste? May we have your votes please?

1. Bordeaux

Iedereen was onder de indruk van de koningin die zich van top tot teen in bordeaux gehuld had tijdens een streekbezoek aan het Eemland. Máxima koos voor een jacquard japon met bijbehorende zijden bordeaux mantel van Natan. De hoed is van ontwerpster Fabienne Delvigne.

2. Vandaag is rood

Een andere kleur rood, lipstick rood, viel ook bij velen in de smaak. De 'lady in red' was afgelopen week voor een Verenigde Naties-bezoek in Nigeria. Voor die gelegenheid koos ze voor een tweedelige combinatie van haar favoriete modehuis Natan.

3. Van Nederlandse makelij

Toen de koningin in Portugal was koos ze op een avond voor een kaftanjurk van Jan Taminiau. Een jurk die uit zijn Modern Camouflage-collectie komt. Een schot in de roos volgens modeliefhebbers.  

4. Gerecylced exemplaar

Gisteren was de koningin in eigen land. Ze bracht een verrassingsbezoek aan het Hofstad Lyceum in Den Haag. Daar droeg ze een jurk (met korte mouw) die we al vaker gezien hebben. Het gaat om een exemplaar van Natan met grove pied de poule print.

Bron: Modekoninginmaxima

Beeld: Hollandse Hoogte/Getty