Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's couturehuis Natan levert duurzame collectie af

'Een tweede leven voor onze paradepaardjes.' Mocht HM vanaf het voorjaar niet alleen een fashionable indruk willen maken, maar ook een sustainable statement, dan kan ze terecht bij haar go-to merk. Voor het zomerseizoen heeft Natan een aantal topstukken uit de vorige zomercollectie geselecteerd e...

Máxima's couturehuis Natan levert duurzame collectie af

'Een tweede leven voor onze paradepaardjes.'

Mocht HM vanaf het voorjaar niet alleen een fashionable indruk willen maken, maar ook een sustainable statement, dan kan ze terecht bij haar go-to merk.

Voor het zomerseizoen heeft Natan een aantal topstukken uit de vorige zomercollectie geselecteerd en getransformeerd.

Met naald en draad, en een behendig spel van proporties en composities, is een limited edition collectie ontstaan met de naam 'Circular' #upcycling

Een bijzondere collectie, vindt designer Edouard Vermeulen: 'Ik heb het altijd betreurd dat er in de modewereld zulke grote stock-overschotten zijn. Bovendien vind ik het zonde om een item helemaal af te schrijven.

Mijn wens was dus om een tweede leven te geven aan een aantal van onze paradepaardjes, ze een nieuwe creatieve impuls te geven waardoor het respect voor het werk en het product kan herleven.

Op die manier proberen wij de trend van overproductie en overconsumptie tegen te gaan. Wij geven een tweede kans aan een kledingstuk dat teruggaat naar het atelier, vandaar de naam 'Circular'.

Om heel eerlijk te zijn zien we geen heel opvallende verschillen met de originele versies. Soit, er zitten beslist een paar luchtige looks bij voor Máxima, als die eindelijk weer live op pad kan.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in