Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lentetrend: limited edition zijden sjaals!

Vrolijke collab tussen kunstenares Siri Carlén x & Other Stories. Een meisje kan nooit genoeg sjaals hebben, toch? Voor in je haar, om je hals, als ceintuur, vrolijk wapperend aan je tas – altijd goed. Voor de liefhebbers zijn bijzondere sjaals hebben we een tip: kunstenares Siri Carlén x & Other...

Lentetrend: limited edition zijden sjaals!

Vrolijke collab tussen kunstenares Siri Carlén x & Other Stories.

Een meisje kan nooit genoeg sjaals hebben, toch? Voor in je haar, om je hals, als ceintuur, vrolijk wapperend aan je tas – altijd goed.

Voor de liefhebbers zijn bijzondere sjaals hebben we een tip: kunstenares Siri Carlén x & Other Stories hebben samen een limited edition van drie zijden sjaals met een kleurrijke print gemaakt, met een zonnig verhaal.

"Ik droeg altijd een sjaal om mijn nek toen ik klein was, van de vroege herfst tot de late lente," zegt Carlén. "Een klein zacht exemplaar dat de wollen trui minder kriebelig maakt bij de halslijn, een 'snus handker-chief'. Tegenwoordig vind ik dat een sjaal altijd en overal werkt. Het is het ultieme accessoire. Je zou er altijd een moeten dragen of bij je hebben."

"We zijn grote bewonderaars van Siri's werk - het is zo suggestief, maar heeft ook een speelse kant die uniek is voor haar," zegt Rocky af Ekenstam Brennicke, Director Brand and Creative bij & Other Stories.

"Het is echt inspirerend om haar tekeningen en persoonlijke ervaringen op onze zijden sjaals te zien. Ze moedigen ons aan om in het moment te zijn en niet voorbij te gaan aan de kleine stijldetails die het kleden zo individueel maken."

De Siri Carlén & Other Stories collab is vanaf dinsdag 1 maart online verkrijgbaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in