Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lentelooks om in te loungen, al dan niet op het strand

De pre-summer collectie van & Other Stories is er! Je moet er vermoedelijk even niet aan denken als je naar buiten kijkt, maar volgende week gaan de temperaturen weer omhoog en wordt het weer blote-benen-weer. Ter inspiratie presenteert het atelier van & Other Stories in Los Angeles een glamoureu...

Lentelooks om in te loungen, al dan niet op het strand

De pre-summer collectie van & Other Stories is er!

Je moet er vermoedelijk even niet aan denken als je naar buiten kijkt, maar volgende week gaan de temperaturen weer omhoog en wordt het weer blote-benen-weer.

Ter inspiratie presenteert het atelier van & Other Stories in Los Angeles een glamoureuze en kleurrijke pre-summer collectie in lichte en luchtige natuurlijke stoffen. Looks voor loungen in stijl en om te dragen naar strandfeesten onder de sterren: modern, boho en lekker losjes. 

Mini-jurken, bijpassende tops en rokken, een jumpsuit, sandalen...

... badmode en accessoires staan centraal.

Het kleurenpalet is warm, met tinten in crème, zandbruin, terracotta en gebrand oranje. De nauwsluitende silhouetten en cut-outs vormen een evenwicht...

...met zachte strikdetails, sweetheart halslijnen, pofmouwen en zomen met franjes.

Prints zijn onder andere een aquarel straatbeeld, dambord en een op de natuur geïnspireerde abstractie. Linnen, haakwerk en katoen zijn de leading ladies qua stoffen.

Twee opvallende looks zijn de gehaakte, asymmetrische tanktop met schaakbord en sjaalbandzoom en de bijpassende rok met franjes, samen met de bedrukte jurk met wikkelrok en brede bandjes.

Accessoires zijn sandalen met een blokhak en enkelbandje of een platform muiltje van linnen en grappige tasjes.

Een klassieke cross-body...

...en een oversized tas zijn ook geproduceerd met de natuurlijke stoffen - hun strotexturen werken even goed voor strand als stad.

Opvallende oorbellen, goudkleurige sieraden in laagjes, een oversized sjaal voor om het hoofd of om het lichaam en een vierkante zonnebril maken de look compleet. Felgekleurde nagellak erbij, niets meer aan doen!

Foto's (c) & Other Stories

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in