Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Máxima gespot in 'perfecte avondjurk'

Alle ogen zijn gericht op onze koningin Máxima tijdens het staatsbezoek aan Portugal. Wat draagt ze? Heeft ze iets bijzonders aan en welke designer koos ze? Afgelopen week koos ze volgens veel fans de 'perfecte avondjurk'.  Het gaat dan om een kanten jurk van de Libanese modeontwerper Elie Saab. ...

Koningin Máxima gespot in 'perfecte avondjurk'

Alle ogen zijn gericht op onze koningin Máxima tijdens het staatsbezoek aan Portugal. Wat draagt ze? Heeft ze iets bijzonders aan en welke designer koos ze? Afgelopen week koos ze volgens veel fans de 'perfecte avondjurk'. 

Het gaat dan om een kanten jurk van de Libanese modeontwerper Elie Saab. De koningin droeg pumps eronder van Gianvito Rossi. Ook een designer waar ze veel voor kiest als het om mooie stappers gaat. 

Zie ik dubbel?

Leuk feitje over de katoenen japon: er is ook een royal die exact dezelfde jurk in de kast heeft hangen. De Zweedse kroonprinses Victoria is er ook mee gespot. Ze droeg deze Elie Saab tijdens de doping van haar neefje prins Alexander Erik Hubertus Bertil, het zoontje van prins Carl Philip en prinses Sofia.