Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: Olcay Gulsen en Mart Visser in 'Heb ik wat van je aan?'

Bekende Nederlanders laten zich kleden door jong talent. Maxime Meiland zoekt een jurk waarin ze op haar bruiloft de openingsdans kan dansen, Daphne Deckers heeft geen idee wat ze moet aantrekken naar een musicalpremière en Irene Schouten wil shinen op een gala. In elke aflevering van het veelbel...

Kijktip: Olcay Gulsen en Mart Visser in 'Heb ik wat van je aan?'

Bekende Nederlanders laten zich kleden door jong talent.

Maxime Meiland zoekt een jurk waarin ze op haar bruiloft de openingsdans kan dansen, Daphne Deckers heeft geen idee wat ze moet aantrekken naar een musicalpremière en Irene Schouten wil shinen op een gala.

In elke aflevering van het veelbelovende nieuwe fashionprogramma Heb ik wat van je aan? schieten steeds drie jonge modeontwerpers te hulp. Ze ontwerpen allemaal een outfit - en de bekende vrouwen kiezen zélf hun favoriet.

Naast presentatrice Olcay Gulsen is ook modeontwerper Mart Visser aanwezig voor de modefinesses en om als mentor te fungeren voor de jonge ontwerpers.

Unieke kans voor jong talent

Elke aflevering strijden zoals gezegd drie nieuwe talentvolle designers om de gunst van één bekende Nederlandse vrouw. Het programma begint altijd met een briefing van de BN’er in kwestie. Voor welk event zoekt ze een outfit? Wat is de dresscode? Welke kleuren en modellen vindt ze mooi? Mag het over the top glitter and glamour zijn of liever ingetogen chique?