Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijk mee: De jongste collectie van Oudshoorn is weer een lust voor modeliefhebbers

Wat héérlijk dat de lente-collecties er weer aankomen. Edwin Oudshoorn draait al weer even mee en zet een prachtig statement neer met zijn nieuwste collectie. Zijn dromerige creaties botsten naar hartenlust met de steriele omgeving van De Marktkantine. Mooi resultaat! Op donderdag 1 februari 2018...

Kijk mee: De jongste collectie van Oudshoorn is weer een lust voor modeliefhebbers

Wat héérlijk dat de lente-collecties er weer aankomen. Edwin Oudshoorn draait al weer even mee en zet een prachtig statement neer met zijn nieuwste collectie. Zijn dromerige creaties botsten naar hartenlust met de steriele omgeving van De Marktkantine. Mooi resultaat!

Op donderdag 1 februari 2018 presenteerde Edwin Oudshoorn zijn spring/summer 2018 couture-collectie 'Nightingale' in De Marktkantine in Amsterdam.

De ontwerper gebruikt tonen van goud, zilver en zwart die worden gemengd met verschillende tinten teal - blauwgroen-, geel en wit. Oudshoorn's liefde voor stoffen is duidelijk zichtbaar in de gehele collectie.

Zijn signatuur is duidelijk aanwezig, maar in deze collectie zie je ook een frissere look die we minder gewend zijn van de couturier. Mooi!

Oudshoorn ontvangt zijn clientèle op afspraak in zijn salon aan de Overtoom in Amsterdam.