Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Jenny Packham levert Old Hollywood collectie af

Hertogin Kate kan haar hart ophalen aan al dit moois!  Veren, pailletten, tule en zijde – Britse ontwerper Jenny Packham mikt op een feestelijke finale van 2021 met haar après-lockdown collectie. De favoriete designer van de hertogin van Cambridge liet zich inspireren door vintage Hollywood voor ...

Jenny Packham levert Old Hollywood collectie af

Hertogin Kate kan haar hart ophalen aan al dit moois! 

Veren, pailletten, tule en zijde – Britse ontwerper Jenny Packham mikt op een feestelijke finale van 2021 met haar après-lockdown collectie.

De favoriete designer van de hertogin van Cambridge liet zich inspireren door vintage Hollywood voor haar rode loper-waardige stukken.

"Ik probeerde me voor te stellen hoe de jurken na een avond uit in de kast zouden hangen," zegt ze. "De lagen tule tegen elkaar, fluisterend over alle verboden geheimen die ze gezien hebben. Ik ben altijd blij dat mijn jurken naar geweldige feesten worden gedragen, maar soms wou ik dat ik met ze mee kon. Het zou enig zijn om te weten wat ze er allemaal uitspoken." Geniet even mee van al het moois - er zitten ontwerpen bij die Kate zó naar een gala kan dragen. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in