Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Jane Fonda stopt een jaar lang met kleding kopen

Jane Fonda heeft waarschijnlijk een garderobe waar we stinkend jaloers op zijn. Maar kleding is iets waar de actrice nu minder om geeft. Sterker nog: ze gaat een jaar lang niks meer kopen.  Tegenwoordig is Jane klimaatactiviste en is ze geïnspireerd door de jonge klimaatactiviste Greta Thunberg. ...

Jane Fonda stopt een jaar lang met kleding kopen

Jane Fonda heeft waarschijnlijk een garderobe waar we stinkend jaloers op zijn. Maar kleding is iets waar de actrice nu minder om geeft. Sterker nog: ze gaat een jaar lang niks meer kopen. 

Tegenwoordig is Jane klimaatactiviste en is ze geïnspireerd door de jonge klimaatactiviste Greta Thunberg.

Recyclen

Ook vrijdag was de actrice weer van de partij bij een protest in Washington D.C. “Zie je deze jas? Ik had iets roods nodig, en ik vond deze in de uitverkoop. Het is het laatste kledingstuk dat ik ooit zal kopen", zei ze tegen iedereen die aanwezig was. 

Honderd!

Echt nooit meer iets kopen, dat gaat waarschijnlijk niet helemaal lukken, zei ze later. "Want ik word misschien wel honderd", aldus de inmiddels 81-jarige Jane. Go Jane!

Bron: The Huffington Post Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in