Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Iris van Herpen krijgt retrospectief in het Musée des Arts Décoratifs in Parijs

In de nieuwe Nouveau vind je een prachtige reportage over Iris van Herpen, die een retrospectief krijgt in het Musée des Arts Décoratifs in Parijs!

Iris van Herpen

'Sculpting the Senses' wordt geopend door koningin Máxima.

Iris van Herpen ken je van haar zwaartekracht tartende ontwerpen. Ze kan jurken laten dansen, zweven en vloeien en is een magiër met de 3D printer. Het is haute couture op eenzame hoogte en dat weten ze in Parijs ook.

Iris van Herpen

Het betoverende universum van Iris van Herpen krijgt met Sculpting the Senses een bijzonder retrospectief in het prestigieuze Musée des Arts Décoratifs. Het wordt een  meeslepende reis door 16 jaar van haar creatieve meesterwerken.

Getty Images

Koningin Máxima – hier in een Van Herpen – opent op 28 november het retrospectief en je kunt Iris' werk van 29 november 2023 tot en met 28 april 2024 bewonderen in het Musée des Arts Décoratifs in Parijs. Voor de voorpret: in de nieuwe Nouveau die vanaf dinsdag bij de abonnees arriveert en vanaf donderdag overal te koop is, vind je een prachtige reportage over Iris van Herpen.

Iris van Herpen

Deze buitengewone tentoonstelling brengt niet alleen haar meest iconische ontwerpen tot leven, maar onthult ook de diepgaande toekomstvisie die haar mode omhult. Met de presentatie van maar liefst 100 adembenemende jurken, wordt het duidelijk hoe Van Herpen de traditionele opvattingen over 'Haute Couture' uitdaagt en herdefinieert. Het is een unieke kans om haar visionaire creativiteit en invloedrijke werk van dichtbij te ervaren.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Mode
  • Iris van Herpen