Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ines de la Fressange viert de lente met nieuwe collectie

Samen met Uniqlo in Marokkaanse sferen!  Goed gemaakt, draagbaar en met altijd het 'je ne sais quoi' dat haar eigen stijl zo aantrekkelijk maakt: Uniqlo x Ines de la Fressange heeft een fraai voorjaarscollectie in petto. Ines heeft haar kenmerkende Franse chique stijl voor de lente van 2022 geüpd...

Ines de la Fressange viert de lente met nieuwe collectie

Samen met Uniqlo in Marokkaanse sferen! 

Goed gemaakt, draagbaar en met altijd het 'je ne sais quoi' dat haar eigen stijl zo aantrekkelijk maakt: Uniqlo x Ines de la Fressange heeft een fraai voorjaarscollectie in petto.

Ines heeft haar kenmerkende Franse chique stijl voor de lente van 2022 geüpdatet met een hedendaags sausje. De collectie van komend seizoen staat in het teken van sportieve items...

... verkrijgbaar in de drie kleuren van de Franse vlag, en tevens geïnspireerd op de Marokkaanse stad Marrakech, een favoriete exotische bestemming onder de Fransen.

De felle zon en opvallende primaire kleuren van Marrakech boeien Ines al sinds haar eerste bezoek aan de stad op 13-jarige leeftijd. Ze beschrijft Marrakech als "een plek waar je kunt ontspannen, je hoofd leeg kunt maken, en je je thuis voelt."

Lente- en zomerkriebels

Deze collectie biedt een verscheidenheid aan items in de kleuren blauw, wit en rood.

Truien met capuchons en kragen ogen jeugdig en sportief, terwijl een marineblauw jasje met bijpassende broek een masculine look creëert dat kenmerkend is voor Ines.

De overhemden en jacks van gewassen katoen en linnen zijn voorgewassen voor uitzonderlijk zacht comfort, en perfect voor het warme klimaat van Marrakech (of een zinderende Nederlandse zomer). Items met een verfijnde bloemenprint en ruitjes versterken het vrolijke lentegevoel. Mooie shirts en jurken maken deze collectie helemaal af.

Uniqlo x Ines de la Fressange SS 2022 is vanaf vandaag verkrijgbaar in UNIQLO-stores en online via uniqlo.com.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in