Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Iconische ring Bvlgari in nieuw jasje gestoken

Hij wordt de nieuwe 'it-ring' genoemd: de zogenoemde Bvlgari B.Zero1. Dit iconische pronkstuk van het Italiaanse merk viert dit jaar haar twintigste verjaardag. Dat wordt gevierd met een nieuwe (nog luxere) versie. Bvlgari B.Zero1 kreeg dus zoals gezegd een make-over.  Beroemde liefhebbers De rin...

Iconische ring Bvlgari in nieuw jasje gestoken

Hij wordt de nieuwe 'it-ring' genoemd: de zogenoemde Bvlgari B.Zero1. Dit iconische pronkstuk van het Italiaanse merk viert dit jaar haar twintigste verjaardag. Dat wordt gevierd met een nieuwe (nog luxere) versie.

Bvlgari B.Zero1 kreeg dus zoals gezegd een make-over. 

Beroemde liefhebbers

De ring is nu ook verkrijgbaar in rosé goud. Waardoor Bvlgari B.Zero1 een nog luxere uitstraling krijgt. Veel beroemdheden, onder meer voormalig first lady Michelle Obama, zijn dol op de ring die in 1999 ontworpen werd. 

Nieuwe techniek

Voor die tijd was het bijzonder. Want het merk 'brak' het Italiaanse juwelenhuis met de ontwerpregels. Bvlagri liet zich namelijk inspireren door het Colosseum uit Rome. Dat resulteerde in een ring dat eruit ziet als een spiraal met een holle cilindrische kern. 

Bron: L'Officiel Beeld: Bvlgari

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in