Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heidi Klum en Lidl brengen wederom feestelijke collectie uit

Van top tot teen in luipaardprint: de eerste collectie van Heidi Klum voor Lidl vloog letterlijk in heel korte tijd de winkels uit. Lees: op de eerste dag werden 106 stuks per minuut verkocht. Niet zo gek dus dat de supermarkt weer aan de slag gaat met Heidi. Je leest het goed, er komt een tweede...

Heidi Klum en Lidl brengen wederom feestelijke collectie uit

Van top tot teen in luipaardprint: de eerste collectie van Heidi Klum voor Lidl vloog letterlijk in heel korte tijd de winkels uit. Lees: op de eerste dag werden 106 stuks per minuut verkocht. Niet zo gek dus dat de supermarkt weer aan de slag gaat met Heidi.

Je leest het goed, er komt een tweede - heel feestelijke - collectie. In december verschijnt de tweede lijn onder de naam #LetsCelebrate. Zo kun je net voor de feestdagen een paar mooie items scoren dus. 

Kledingfeestje!

De collectie bestaat uit 70 items en zal warme winterkleuren combineren met luxueuze stoffen als satijn, fluweel en nepbont. Heidi: "Ik wilde een simpele, elegante lijn ontwerpen die ons laat stralen tijdens het feestseizoen." De prijzen liggen tussen de 7,99 euro en 34,99 euro." De #LetsCelebrate-collectie is vanaf 4 december te koop in 400 Lidl-filialen en uiteraard via de webshop.