Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Héérlijk: Helen Mirren in couture onder de Eiffeltoren

Sisterhood, inclusie en Helen Mirren in couture onder de Eiffeltoren: het Walk Your Worth moment onder The Iron Lady was de moeite waard!

Helen Mirren

Tijdens Paris Fashion Week doet inmiddels al vijf jaar ook L'Oréal Paris als officiële partner mee met een collectie. En stiekem is die show een hoogtepuntje aan het worden, om verschillende redenen.

De mensen op de catwalk zijn geen graatmagere modellen, dus je ziet de kleren op een manier zoals ze vallen op een normale sterveling.

Getty Images

Ook al zijn het celebs, ze zijn allemaal heerlijk nerveus zodat ze geen last hebben van het ennui waarmee profs over de catwalk chagrijnen - heerlijk hoe Viola Davis en haar man Julius Tennon over de catwalk glunderden.

Getty Images for L'Oreal Paris

En ze hebben er lol in, kijk maar naar Taís Araújo. Walk Your Worth draaide  ditmaal draaide om sisterhood en inclusie, en dat allemaal onder The Iron Lady ofwel de Eiffeltoren.

Getty Images

Andie MacDowell rockte een leren beha en haar waanzinnige peper-en-zout krullen. 

Getty Images

Wat er in beeld kwam was diverser dan heet PFW SS24 bij elkaar: dit is singer-songwriter en model Yseult.

Getty Images

En je kunt het aan Eva Longoria overlaten om zelfs Kendall Jenner aan het lachen te krijgen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Mode
  • Getty Images