Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hébben! De Caroline Tensen Collection by Mart Visser

Leuke samenwerking, begerenswaardige limited editions! Na 30 jaar door stylisten te zijn aangekleed, vond Caroline Tensen het tijd om alle door haar opgedane ervaringen te vertalen naar een stijlvolle eigen kledingcollectie. Enter Mart Visser, voor een match made in fashion heaven. De Caroline Te...

Hébben! De Caroline Tensen Collection by Mart Visser

Leuke samenwerking, begerenswaardige limited editions!

Na 30 jaar door stylisten te zijn aangekleed, vond Caroline Tensen het tijd om alle door haar opgedane ervaringen te vertalen naar een stijlvolle eigen kledingcollectie.

Enter Mart Visser, voor een match made in fashion heaven. De Caroline Tensen Collection by Mart Visser collectie bestaat uit limited editions en telt in totaal 18 items, die samen een complete en mooie basis vormen voor de garderobe van vrouwen van alle leeftijden. Het is geen eenmalige samenwerking, ze hebben voor vier seizoenen getekend.

"Ik heb een grote passie voor kleding; in de eerste plaats natuurlijk door mijn werk, maar ik vind het ook gewoon prettig om met weinig moeite en makkelijke kledingstukken er toch leuk en verzorgd uit te zien," zegt Tensen, hier met dochter Charlotte.

"De collectie is gemaakt vanuit de gedachte dat je ieder item zowel chique als casual kunt combineren. Dat vind ik zelf erg makkelijk: overdag met een gympje eronder en ’s avonds een mooie hak. De stijl en vormen heb ik puur gebaseerd op wat ik zelf lekker vind zitten; met mooie zachte stoffen en multifunctionele modellen."

'Caroline kan goed de vertaling maken naar draagbare kleding voor een grote doelgroep'

Caroline heeft zich intensief met alles bemoeid. "Ze heeft gewoon een goede smaak en pakt als vanzelf de juiste stoffen eruit als ze iets moet kiezen," zegt Visser in De Telegraaf. "Dat is talent. Je kunt veel aanleren maar sommige dingen heb je gewoon van nature. En ze heeft ook de kracht en de guts om door te zetten. Ik dacht eerst dat ik haar helemaal moest begeleiden, maar ze was goed voorbereid en we hebben elkaar versterkt. Ze kan goed de vertaling maken naar draagbare kleding voor een grote doelgroep. Het idee was om de stijl van Caroline neer te zetten: felle kleuren, mooie materialen en uitgesproken prints zijn haar ding."

De collectie bestaat uit tops, blouses, een stoer bomberjack, jeans, denimrok en jurken; in de maten 36 t/m 46. Elk item is zodanig ontworpen dat het zich makkelijk laat combineren met andere stukken en is nu online verkrijgbaar bij Mart Visser.Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in