Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heaven: nostalgische schoenen van Marc Jacobs

Maar wél met hippe chunky hakken! Designer Marc Jacobs heeft de handen ineen geslagen met Nodaleto voor een collectie schoenen die de Heaven hebben gedoopt. Beide labels laten zich graag inspireren door de jaren negentig, dus het is geen wonder dat Heaven een beetje aan de film Clueless doet denk...

Heaven: nostalgische schoenen van Marc Jacobs

Maar wél met hippe chunky hakken!

Designer Marc Jacobs heeft de handen ineen geslagen met Nodaleto voor een collectie schoenen die de Heaven hebben gedoopt.

Beide labels laten zich graag inspireren door de jaren negentig, dus het is geen wonder dat Heaven een beetje aan de film Clueless doet denken en misschien ook wel aan de schoenen waar je als twintiger op ging stappen.  

In de collectie kniehoge laarzen in zwart, geel en een Schotse ruit (die ze helaas zijn vergeten te fotograferen) met een opvallende voorkant en klassieke Mary Jane's, met een funky, chunky hak in zwart, paars en een Schotse ruit .

Om het helemaal te maken zijn er ook kniekousen verkrijgbaar in zwart, pastel blauw en roze, al zal een maillot de look vermoedelijk net even wat volwassener maken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in