Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Handig! Met deze 3D-spiegel kies je voortaan altijd de juiste BH-maat

Een spiegel die je bh-maat bepaalt aan de hand van 3D-meting? Het klinkt een beetje als sciencefiction, maar wie weleens lingerie shopt bij Lincherie weet dat het nu al bestaat. En dat zo’n 3D-meting zéér nauwkeurig je maat neemt. 70 procent van de vrouwen draagt een verkeerde BH-maat. En in je l...

Handig! Met deze 3D-spiegel kies je voortaan altijd de juiste BH-maat

Een spiegel die je bh-maat bepaalt aan de hand van 3D-meting? Het klinkt een beetje als sciencefiction, maar wie weleens lingerie shopt bij Lincherie weet dat het nu al bestaat. En dat zo’n 3D-meting zéér nauwkeurig je maat neemt.

70 procent van de vrouwen draagt een verkeerde BH-maat. En in je leven verandert elke vrouw gemiddeld 7 (!) keer van BH-maat. Bijvoorbeeld door zwangerschap, aankomen en afvallen. Cijfers waarvan je toch even opkijkt, niet?

Bij Lincherie weten ze al langer hoe ze vrouwen het best kunnen helpen als het aankomt op het bepalen van de juiste cup en omtrek. Maar met dit 3D-meetsysteem, wordt het alleen maar beter.

De 3D-spiegel, hoe werkt die dan precies?

Suzanne, styliste bij Lincherie, legt uit: ‘Net als bij een gewone meting trek je je bovenkleding even uit in de paskamer en ga je voor de spiegel staan, met je voeten precies op de stip op de grond.

Je draait je één keer helemaal om je as. De spiegel maakt binnen een minuut 140 metingen van je bovenlichaam. Daarmee wordt een heel exacte bepaling gemaakt van je bh-maat.

Én de spiegel geeft ook meteen aan hoe de maten van de collecties vallen en welke modellen en maten op voorraad zijn in de boetiek.’

In onderstaande video zie je hoe het precies in z’n werk gaat: 

De paskamers met 3D-spiegel bied je een unieke winkelervaring. Daarnaast is lingerie kiezen, passen en kopen nooit eerder zo leuk én makkelijk geweest. 

Benieuwd? Spring eens binnen in een Lincherie-boetiek of neem eens een kijkje op www.lincherie.nl.