Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ha, een regenjas voor je handtas

Bescherm je bloedje! Tenzij je in een sprookje wakker bent geworden vanochtend (of, you know, NIET in Nederland) is dit de status voor de komende paar dagen: En dat betekent dat je niet zomaar de deur uitstapt. Je overweegt op z'n minst een paraplu. Of misschien een fijne trench à la Máxima. Maar...

Ha, een regenjas voor je handtas

Bescherm je bloedje!

Tenzij je in een sprookje wakker bent geworden vanochtend (of, you know, NIET in Nederland) is dit de status voor de komende paar dagen:

En dat betekent dat je niet zomaar de deur uitstapt. Je overweegt op z'n minst een paraplu. Of misschien een fijne trench à la Máxima. Maar heb je ook nagedacht over de bescherming van... je handtas?

Dat is een vraag die het Nederlandse merk BIRD veel stelt, want zij maken sinds kort regenjasjes voor je designertassen. Want eerlijk is eerlijk: zo'n bloedje van een dure tas verdient alleen het allerbeste, toch?

Steek je handtas in een zogenaamde BIRD-cover, en je kunt er weer of geen weer tegenaan. De covers zijn er in drie maten en in de kleuren zwart, blauw, groen en transparant, voor het échte regenjassengevoel. En het beschermen van een handtas is serious business, dus zijn de covers gemaakt van waterafstotend polyester en een verstelbaar koord dat rechtstreeks uit de zeilsport is gehaald. Je kunt er ook een helemaal zelf ontwerpen (ze worden met de hand gemaakt dus the sky is the limit wat dat betreft).

Oké, deze regenachtige dagen heb je 'm dan nog niet in huis. Maar als we één ding zeker weten, dan is het dat er in Nederland altijd wel een volgend buitje op de loer ligt.

Beeld: BIRD

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in