Giambattista Valli onthult spannend nieuws in Cannes

Giambattista Valli onthult spannend nieuws in Cannes

Spannend modenieuws uit Cannes: Giambattista Valli gaat dit jaar de designersamenwerking aan met H&M. En... een limited pre-collection is morgen al te koop!

Het moet toch heerlijk zijn om deze week tijdens het filmfestival in Cannes te zijn en je ogen uit te kijken. Gisteravond tijdens het amfAR-gala werd bijvoorbeeld onthuld dat de Italiaanse mode-ontwerper Giambattista Valli de jaarlijkse designcollectie voor H&M ontwerpt. Als voorproefje liepen Kendall Jenner, Chiara Ferragni, Chris Lee, Ross Lynch en H.E.R. rond op het event, gekleed in glamoureuze must-haves uit een unieke limited-edition pre-drop collectie. Die dus vanaf morgen beschikbaar is in 12 geselecteerde H&M-winkels over de hele wereld en in Nederland op hm.com! De stijlvolle stukken geven modefans een sneak peek van de spannende samenwerking die vol onverwachte wendingen zit. De hoofdcollectie wordt op 7 november 2019 wereldwijd gelanceerd.

Giambattista Valli onthult spannend nieuws in Cannes

Chiara Ferragni

Liefdesverhalen

'Ik ben enthousiast over deze samenwerking: H&M geeft mij de kans om mijn visie op stijl en schoonheid naar een breder publiek te brengen. Het doel is om deze schoonheid te kunnen delen en zo deel uit te maken van ieders 'gelukkige momenten', om liefdesverhalen over de hele wereld te creëeren', aldus Giambattista Valli.

Onbetwiste meester

'We vinden het geweldig om samen te werken met Giambattista Valli. Hij is de onbetwiste meester van de haute couture en weet als geen ander onvergetelijke silhouetten te creëren. Zijn kenmerkende looks toegankelijk te kunnen maken voor onze klanten, is als een droom die uitkomt. We kunnen niet wachten om de reacties op deze prachtige collectie te zien', zegt Ann-Sofie Johansson, creative advisor H&M.

Giambattista Valli onthult spannend nieuws in Cannes

Kendall Jenner

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in