Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fendi: 'Laten we dansen in extravagante baljurken'

De A/W haute couture collectie is een ode aan Rome. Bij elke Paris Couture Week is er wel een collectie die er extra uitspringt en die van Fendi voor A/W 2021 blonk uit dankzij supermodellen en baljaponnen. Het is nog maar de tweede couturecollectie van Kim Jones voor het label en hij leefde zich...

Fendi: 'Laten we dansen in extravagante baljurken'

De A/W haute couture collectie is een ode aan Rome.

Bij elke Paris Couture Week is er wel een collectie die er extra uitspringt en die van Fendi voor A/W 2021 blonk uit dankzij supermodellen en baljaponnen.

Het is nog maar de tweede couturecollectie van Kim Jones voor het label en hij leefde zich zichtbaar uit met grote namen als Kate Moss, Christy Turlington en Amber Valletta in de show.

De collectie was geïnspireerd op de architectuur en beelden van Rome.

Volume zagen we ook al bij andere modehuizen terugkomen en zat hier in baljaponnen.

Ook weeldigere decoraties waren een belangrijk element. "Het gaat om optimisme om weer op een normale manier met mensen te kunnen socialiseren," zegt Jones. "Dit leek me een aardig moment om dat punt te maken. Dat Fendi uitgaat en dat het extravagant mag zijn. Laten we dansen."

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in