Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Feestje? Huur een mooie jurk (nu ook in Plus Size!)

Essentiel Antwerp start rental service in Amsterdam. Duurzaam, budgetvriendelijk, fashionable – rent-a-dress is een zéér salonfähige oplossing als je een jurk zoekt voor een feestelijk moment. Het Belgische modelabel, Essentiel Antwerp, biedt nu ook de mogelijkheid om in  Nederland items uit de l...

Feestje? Huur een mooie jurk (nu ook in Plus Size!)

Essentiel Antwerp start rental service in Amsterdam.

Duurzaam, budgetvriendelijk, fashionable – rent-a-dress is een zéér salonfähige oplossing als je een jurk zoekt voor een feestelijk moment.

Het Belgische modelabel, Essentiel Antwerp, biedt nu ook de mogelijkheid om in  Nederland items uit de lente collectie te huren.

Een capsule van drie prachtige jurken in verschillende kleuren zal tot 1 juli 2022 te leen zijn via de flagship store van het merk in Amsterdam. De items zijn ook te koop in de winkel en in de webshop.

De jurken kunnen voor vier of acht dagen gehuurd worden - hierdoor zijn ze ideaal voor een bruiloft of een ander leuk feestje in het weekend of zelfs een weekje zomervakantie in het buitenland. Om de jurk 'veilig' te stellen, is het mogelijk om de jurk te reserveren voor een latere datum. Uiteraard is het ook mogelijk om de jurk direct te huren in de winkel.

'Na vorig jaar een verhuurcapsule in België te hebben gelanceerd, zijn we zo blij dat we deze dit voorjaar kunnen uitbreiden naar Nederland,” zegt Inge Onsea, Co-founder en Creative Director Essentiel Antwerp.

“Deze jurken zijn te gebruiken, te hergebruiken en te beminnen, in lijn met ons engagement om Essentiel Antwerp groener en meer maatschappelijk verantwoord te maken.”

De huurprijs voor vier dagen is 60 euro en voor acht dagen 100 euro, dit geldt voor alle drie de stijlen. Meer informatiev vind je op Essentiel Antwerp.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in