Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fashionable en duurzaam gaan prima samen

Mooie accessoires voor als het koeler wordt. Hoe heerlijk de huidige nazomer ook is, je zult de komende tijd ook behoefte hebben aan lekker warme accessoires om mee door de herfstbossen te banjeren. De nieuwe collectie van Barts biedt een breed scala aan prachtige nieuwe stijlen en kleuren, tijdl...

Fashionable en duurzaam gaan prima samen

Mooie accessoires voor als het koeler wordt.

Hoe heerlijk de huidige nazomer ook is, je zult de komende tijd ook behoefte hebben aan lekker warme accessoires om mee door de herfstbossen te banjeren.

De nieuwe collectie van Barts biedt een breed scala aan prachtige nieuwe stijlen en kleuren, tijdloze klassiekers, zachte en duurzame materialen en traditionele ambachten.

Deze collectie is geïnspireerd door de term 'mottainai'. Dat is een Japanse term die mensen aanmoedigt om te consuminderen en te recyclen door bronnen en grondstoffen 'met respect en dankbaarheid' te gebruiken.

In de collectie vind je daarom items die zijn gemaakt van gerecyclede garens en geweven sjaals in een reeks prachtige diepe en rijke kleuren. De items zijn verkrijgbaar vanaf 15 september.

Foto's (c) Barts Amsterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in