Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Expositie vol sprankelende mode-illustraties!

Impressie van de nieuwe looks in The Summer Show. Op 12 juni opent The Summer Show, de nieuwe expositie in de I love illustration Gallery in de Amsterdamse Hallen. Drie mode kunstenaars tonen hun interpretatie van de zomercollecties van de internationale catwalks. Je vindt er origineel werk voor ...

Expositie vol sprankelende mode-illustraties!

Impressie van de nieuwe looks in The Summer Show.

Op 12 juni opent The Summer Show, de nieuwe expositie in de I love illustration Gallery in de Amsterdamse Hallen. Drie mode kunstenaars tonen hun interpretatie van de zomercollecties van de internationale catwalks. Je vindt er origineel werk voor bijzonder sympathieke prijzen.

Nu de versoepelingen rondom corona op grote schaal doorgevoerd worden, mogen ook de galeries weer open. “Met The Summer Show vieren we de comeback van onze vrijheid. Eindelijk mogen we weer live en zonder afspraak de zo gemiste kunst van dichtbij bewonderen,” aldus curator Anneke Krull.

Antonia Timmermans

Daarnaast krijgen bezoekers een mooie indruk van de modetrends van aankomende zomer. “De fashion shows waren afgelopen jaar noodgedwongen allemaal online. Maar het is natuurlijk veel leuker om door The Summer Show live een indruk van de nieuwe looks te krijgen,” aldus de galeriehoudster.

Willemien Ebbinge

Drie illustratoren tonen hun werk. Alledrie anders van stijl en techniek.

Soraya Basiran (deze tekening is van een item van Balmain), die bekend staat om haar krachtige lijnen en sterk kleurgebruik, tekent en schetst modische stoere vrouwen met ecoline en verf. Willemien Ebbinge maakt met vetkrijt trendy Street Style portretten. En Antonia Timmermans, een begrip in illustratief modeland, toont haar inmiddels bekende fancy collages. Alles voor onder de € 500 onder het motto 'grote kunst voor kleine prijzen', dus je kunt je slag slaan! 

De groepsexpositie The Summer Show is te zien van 12 juni – 22 augustus 2021

I LOVE ILLUSTRATION GALLERY

DE HALLEN AMSTERDAM

Hannie Dankbaarpassage 5

1053 RT Amsterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in