Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Doe mee en win een leuke tas van Guess!

Uit de nieuwe collectie, dus helemaal on trend. Een leuke nieuwe handtas heeft iets magisch. Het is altijd weer een nieuw begin, om lekker op je eigen manier in te richten en je look helemaal mee af te maken. Guess staat bekend om haar luxueuze en fashionable accessoires en komt met een opvallend...

Doe mee en win een leuke tas van Guess!

Uit de nieuwe collectie, dus helemaal on trend.

Een leuke nieuwe handtas heeft iets magisch. Het is altijd weer een nieuw begin, om lekker op je eigen manier in te richten en je look helemaal mee af te maken.

Guess staat bekend om haar luxueuze en fashionable accessoires en komt met een opvallende najaarscollectie waarmee je een outfit onmiddellijk een trendy update geeft.

Opvallend zijn de mooie details. Contrasterende stiksels zorgen voor een opvallende afwerking van minizakjes, klepdessins en het bovenhandvat. Zadelstiksels creëren een vintage effect.

En de strakke modellen passen helemaal bij een moderne smaak.

Ook helemaal van nu: gebruik van high quality imitatiebont. De tassen zijn verkrijgbaar in klassiek luipaard, merlot, rosé en zwart.

Kijk voor de hele collectie op Guess

Doe mee & win!

Nouveau mag uit de nieuwe collectie van Guess deze twee tassen weggeven! Het gaat om de Katey (links) ter waarde van 109 euro en de Tullia in slangenprint (rechts) ter waarde van 99 euro. Vul het formulier in, wie weet loop jij er dan straks luipaard- en pythonvriendelijk bij met deze hippe beauty's! Deze winactie is gesloten!