Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít zijn de highlights van Amsterdam Fashion Week 2022

Aanstormend talent, grote namen – ze zijn er weer. Na twee jaar online schipperen en kleine initiatieven barst vandaag Amsterdam Fashion Week als vanouds los. Verwacht een combinatie van modeshows, off-schedule evenementen en exposities, die bezocht wordt door inkopers, nationale en international...

Dít zijn de highlights van Amsterdam Fashion Week 2022

Aanstormend talent, grote namen – ze zijn er weer.

Na twee jaar online schipperen en kleine initiatieven barst vandaag Amsterdam Fashion Week als vanouds los. Verwacht een combinatie van modeshows, off-schedule evenementen en exposities, die bezocht wordt door inkopers, nationale en internationale pers.

De deelnemers zijn zowel opkomende talenten, ontwerpers als commerciële merken en labels. Een aantal catwalkshows is ook voor consumenten toegankelijk; je kunt hiervoor een ticket kopen.

Wat zijn de highlights?

  • Op 31 augustus is dat de show van het duurzame Martan dat wonderen verricht met overstock en deadstock.
  • Op 1 september tippen we de expositie van Rohé Frames én de brand experience van Viktor & Rolf.
  • Ook op 1 september: de nieuwe collectie van royal couturier Claes Iversen én een RVDK 'performance' van duurzaam couturier Ronald van der Kemp.
  • Nog een royal highlight: op 3 september showt Edouard Vermeulen de nieuwe collectie van Natan.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in