Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít zijn de eerste sparkling items van Heidi Klum voor Lidl

Van top tot teen in het glitter of een lekkere warme faux fur bontjas met een stoere leather look legging: zomaar een paar feestelijke 'ingrediënten' uit de nieuwste collectie van Heide Klum voor Lidl. De supermarktketen heeft de eerste hebberigmakende items onthuld, die ook nog allemaal eens voo...

Dít zijn de eerste sparkling items van Heidi Klum voor Lidl

Van top tot teen in het glitter of een lekkere warme faux fur bontjas met een stoere leather look legging: zomaar een paar feestelijke 'ingrediënten' uit de nieuwste collectie van Heide Klum voor Lidl.

De supermarktketen heeft de eerste hebberigmakende items onthuld, die ook nog allemaal eens voor 'een prikkie' te koop zijn. Bekijk ze snel hieronder en maak vast een verlanglijst, want er zal ongetwijfeld - net als de vorige collectie - om gevochten worden.

Feestje!

De #LetsCelebrate-collectie is vanaf 4 december te koop in 400 Lidl-filialen en uiteraard via de webshop. Hij bestaat uit 20 items en zal warme winterkleuren combineren met luxueuze stoffen als satijn, fluweel en nepbont. De prijzen liggen tussen de 9,99 euro en 34,99 euro. 

Bron: Lidl

Beeld: Lidl