Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit zijn de catwalk-trends voor de lente van 2022!

Mét handige vertaalslag naar je eigen ageless garderobe. De catwalktrends van 2022 zijn uitbundig, glanzend en... bloot. Zo maak je de vertaalslag naar je eigen ageless garderobe. Deux-pieces Ken je ze nog, de mantelpakjes uit de jaren zestig? Ze zijn terug, maar natuurlijk net even anders. Als m...

Dit zijn de catwalk-trends voor de lente van 2022!

Mét handige vertaalslag naar je eigen ageless garderobe.

De catwalktrends van 2022 zijn uitbundig, glanzend en... bloot. Zo maak je de vertaalslag naar je eigen ageless garderobe.

 1. Deux-pieces 

  Ken je ze nog, de mantelpakjes uit de jaren zestig? Ze zijn terug, maar natuurlijk net even anders. Als minirok met bijpassend jasje of mini-jurk met een iets langere jas. Opvallend zijn ook de kleuren van de nieuwe deux-pièces: geel, roze, groen, lichtblauw en lila. 

  Tastip: Klein, pittig tasje. Als schouder- en als handtas te dragen.
 2. Langs de lijn of strepen 

  Grote strepen, kleine strepen, dunne strepen, dikke strepen – de streep is hot! Welke vind je het leukst: de diagonale seventiesstrepen, de regenboogstrepen of een streep die uitloopt in franjes? 

  Tastip: De statementtas, bij voorkeur met strepen waarbij de strepen niet hoeven te matchen.
 3. Kleuren van de zon 

  Denk aan de mooiste zonsondergang die je ooit hebt gezien. Dát is het kleurenpalet voor de mode van dit seizoen. Warm oranje, alle violeten rozenuances en diverse tinten geel, het liefst gecombineerd in één outfifit. 

  Tastip: Een feloranje klassieke handtas.
 4. Vloeibaar metaal 

  Metallic stoffen die je lichaam omhullen, alsof ze vloeibaar zijn. Door de glans en souplesse hebben ze een zeer luxe uitstraling. Of ze nu in een pak of jurk met plissé zijn verwerkt.

  Tastip: Blijf in de kleur. Een zilverkleurige tas bij een zilverkleurige jurk.
 5. Crisp & Clean 

  Wit is dit jaar geliefd bij de ontwerpers. En of je nu kiest voor een witte blouse met een broderierok of voor een wit powerpak, je draagt de kleur van top tot teen. Dus met witte schoenen, een witte tas en witte accessoires. 

  Tastip: Witte tas van een materiaal dat je goed wit kunt houden, zoals leer.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in