Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit Zara-tasje wil je shoppen voor het te laat is

De eerste ronde was direct uitverkocht, nu heb je een tweede kans. Van tassen hebben we er nooit genoeg. Dus als er een snoepje van een betaalbaar tasje op de markt komt, met een luxe uitstraling ook nog, wil er nog wel eens een run op ontstaan. Precies dat gebeurde eerder dit jaar met deze gewat...

Dit Zara-tasje wil je shoppen voor het te laat is

De eerste ronde was direct uitverkocht, nu heb je een tweede kans.

Van tassen hebben we er nooit genoeg. Dus als er een snoepje van een betaalbaar tasje op de markt komt, met een luxe uitstraling ook nog, wil er nog wel eens een run op ontstaan.

Precies dat gebeurde eerder dit jaar met deze gewatteerde schoudertassen van Zara. Prijskaartje: 25,95 euro. Maar o, zo fashionable.

De vorige ronde was zó uitverkocht, dus ging Zara hard aan de slag om de Insta-popular tasjes bij te maken. En werden er ook direct wat nieuwe kleuren toegevoegd. Tien zijn er te krijgen in totaal: groen, mosterdgeel, blauw, oranje, fuchsia, koraalrood, lila, crèmewit, geel, kauwgomroze of klassiek rood of zwart: eigenlijk kan het allemaal niet missen.

De grove schakelband is er in goud en zilverkleurig en doet een beetje denken aan die van Bottega Veneta. Maar dan zwaar on a budget dus. Al is dit qua uitstraling écht geen goedkoop tasje. Leuk om te houden, te geven en te krijgen. Je shopt de it-bag van dit najaar hier.

Beeld: ZARA

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in