Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit kledingstuk draagt Joan Collins echt nooit!

Dame Joan Collins is elegant en vooral altijd stijlvol gekleed. Iets wat meer vrouwen volgens haar mogen doen. Te veel vrouwen kun je uittekenen in een jeans en wit shirt. Iets wat volgens haar not done is.  "Dat vind ik nou echt tragisch. Ik haat spijkerbroeken, ze zijn zo onflatteus", aldus de ...

Dit kledingstuk draagt Joan Collins echt nooit!

Dame Joan Collins is elegant en vooral altijd stijlvol gekleed. Iets wat meer vrouwen volgens haar mogen doen. Te veel vrouwen kun je uittekenen in een jeans en wit shirt. Iets wat volgens haar not done is. 

"Dat vind ik nou echt tragisch. Ik haat spijkerbroeken, ze zijn zo onflatteus", aldus de actrice in de Britse Vogue.

Elegantie

Volgens de grande dame doen maar weinig vrouwen hun best er een beetje elegant uit te zien. Iets wat de 86-jarige actrice nog altijd doet. Ze dost zich graag uit. "Als je dat doet zoals ik, staren mensen naar je of maken ze valse opmerkingen. Dat betekent dat vrouwen geen stijlvolle kleding meer kopen.”

Huispak?

Het is niet dat Joan er elke dag uitziet alsof ze naar een gala gaat, ze houdt ook echt wel van comfortable kleding. "Ik hou ervan als kleding lekker zit. Maar ik wil er wel ook elegant uitzien. Daar zal ik altijd mijn best voor blijven doen", zegt de actrice. 

Bron: Vogue UK Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in