Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is de nieuwe collectie van Ines de la Fressange!

Weer een prachtige samenwerking met Uniqlo!  Vanaf vandaag verkrijgbaar: de nieuwe najaarscollectie van Frans stijlicoon Ines de la Fressange in samenwerking met Uniqlo. En het is weer één en al 'effortless chic'. De inspiratie voor de elegante herfst/winterlooks van 2021 is het Zwitserse dorp Ro...

Dit is de nieuwe collectie van Ines de la Fressange!

Weer een prachtige samenwerking met Uniqlo! 

Vanaf vandaag verkrijgbaar: de nieuwe najaarscollectie van Frans stijlicoon Ines de la Fressange in samenwerking met Uniqlo. En het is weer één en al 'effortless chic'.

De inspiratie voor de elegante herfst/winterlooks van 2021 is het Zwitserse dorp Rossinière, geliefd bij kunstenaars vanwege het prachtige berglandschap. Gelegen bij het meer van Genève, is het een en al alpenweiden en beeldige bergen.

Dit gebied heeft veel bekende schilders geïnspireerd en Rossinière staat bekend om de Grand Chalet-villa, het historische culturele erfgoed die de laatste verblijfplaats was van wijlen kunstenaar Balthus. Het is ook de plek waar Ines haar kerstvakantie graag doorbrengt.

Een comfortabele garderobe met een vleugje nostalgie is bij uitstek geschikt voor een ontspannen vakantie in het najaar, volgens Ines.

En je kunt er beeldig en lekker warm in flaneren...

...op alpenweides... 

...en in de bergen. De collectie is goed onderling te mixen en te matchen: mosgroen, geel, kasjmier poncho's, Ines' favoriete blazers en mooie 3D-knit jurken geven je een voorproefje van het komend seizoen.

De collectie is vanaf vandaag, donderdag 26 augustus 2021, verkrijgbaar in UNIQLO-winkels en online via uniqlo.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in