Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit draagt stijlkoningin Máxima komend voorjaar

De lente zit weer in de lucht en dat betekent dat designers ons weer trakteren op zinnenstrelende nieuwe collecties. Zo ook Natan, de Belgische hofleverancier én favoriet van onze modekoningin Máxima! Eduard Vermeulen, de man achter het Belgische modelabel, pakt groots uit met zijn Spring / Summe...

Dit draagt stijlkoningin Máxima komend voorjaar

De lente zit weer in de lucht en dat betekent dat designers ons weer trakteren op zinnenstrelende nieuwe collecties. Zo ook Natan, de Belgische hofleverancier én favoriet van onze modekoningin Máxima!

Eduard Vermeulen, de man achter het Belgische modelabel, pakt groots uit met zijn Spring / Summer 2017-collectie bestaand uit grafische en stijlvolle prêt-à-porter en couture.

Lees ook: Typisch Máxima: de 10 mooiste statement kettingen van onze koningin

Grafische kunst

De NATAN Collection, een van de prêt-à-porter lijnen, bestaat dit voorjaar uit looks in verschillende poedertinten met helder gekleurde accenten waarbij de inspiratie uit grafische kunst terugkomt in de snits en prints.Natan Edouard Vermeulen, het black label van het huis, kenmerkt zich dit seizoen door een harmonieus kleurenpalet en in het oog springende details als schouderruches en pofmouwen. Het gebruik van 3D-stoffen en applicaties geven de collectie een verfijnde artistieke touch.Beide collecties zijn vrouwelijk met een flinke dosis schwung. Oftewel: één op één Máxima-style. Wij kunnen niet wachten tot onze modekoningin zich in een van deze nieuwe Natan’s hult.

De collecties zijn verkrijgbaar in de NATAN store, P.C. Hooftstraat 23, Amsterdam. Bron beeld: Getty