Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dior lanceert prachtige video met ware sterrencast. Heb jij 'm al gezien?

Wat hebben Natalie Portman, Jennifer Lawrence, Johnny Depp, Robert Pattinson, Eva Herzigova en Carine Roitfeld met elkaar gemeen? Zij, en tal van andere sterren, doen allemaal mee aan Dior's nieuwste wapenfeit 'Dior Love Chain'. Alles rond dit mooie initiatief voor het goede doel komt tezamen in ...

Dior lanceert prachtige video met ware sterrencast. Heb jij 'm al gezien?

Wat hebben Natalie Portman, Jennifer Lawrence, Johnny Depp, Robert Pattinson, Eva Herzigova en Carine Roitfeld met elkaar gemeen? Zij, en tal van andere sterren, doen allemaal mee aan Dior's nieuwste wapenfeit 'Dior Love Chain'.

Alles rond dit mooie initiatief voor het goede doel komt tezamen in de onderstaande video - te zien op YouTube, Instagram en Twitter - waarin slechts één vraag centraal staat: 'And you, what would you do for love?', oftewel: 'Wat zou jij doen in naam der liefde?' 

#diorlovechain

De bedoeling is dat kijkers reageren en hun antwoord op deze vraag als video posten met de hashtag #diorlovechain. Vervolgens kunnen zij ook anderen nomineren om antwoord te geven op dezelfde vraag, waardoor er een kettingreactie ontstaat. 

Lees ook: Kleintjes Monaco in Baby Dior

Eén dollar per post

Voor elke post die online verschijnt, doneert Dior 1 dollar aan WE Charity (vroeger bekend als Free The Children), en dan specifiek aan het WE Schools program in Kenia, dat ervoor zorgt dat jonge meisjes daar een opleiding krijgen.

Liefde is...

Het doel van de Dior Love Chain, volgens Claude Martinez (president en CEO van Parfums Christian Dior), is "om mensen een podium te geven om te praten over het universele en tijdloze thema liefde, en wat ze daarvoor zouden doen." Martinez hoopt op een "kettingreactie rond de wereld die werkelijk grandioos is." En viral gaat.

Sommige Love Chain-reacties worden uitgekozen om getoond te worden op Dior.com en een aantal van de posts zal ook te zien zijn tijdens een reizende expositie, die van start gaat in Shanghai in 2018. 

Zit jouw reactie daar straks bij?