Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Den Haag heeft een eigen Fashion Week!

Modeshows, moderoute, nieuw modetalent. Op initiatief van Dutch Fashion Embassy zal de Hofstad dit jaar tijdens The Fashionweek een podium bieden voor Nederlands’ meest veelbelovend modetalent. Onderdeel van het programma zijn diverse modeshows, een moderoute door de binnenstad van Den Haag en de...

Den Haag heeft een eigen Fashion Week!

Modeshows, moderoute, nieuw modetalent.

Op initiatief van Dutch Fashion Embassy zal de Hofstad dit jaar tijdens The Fashionweek een podium bieden voor Nederlands’ meest veelbelovend modetalent. Onderdeel van het programma zijn diverse modeshows, een moderoute door de binnenstad van Den Haag en de uitreiking van de Talent award.

Tot en met 2 oktober staat Den Haag in het teken van mode. Met een uitgebreid programma vol tentoonstellingen, modeshows, een designwedstrijd en een fashionroute geeft The Fashionweek modetalent de kans hun collecties te presenteren.

Hoogtepunt van de modeweek omvat shows van talenten als Nata Ryzh, Studio Hiem, Natalie van de Klashorst, Marco-Stefano Pintus, Haruco-vert en de winnaar van The Fashionweek Talent award 2021 Rosalie Boonstra. Deze inclusieve en sustainable ontwerpers brengen samen de toekomst van mode tijdens The Fashionweek naar Den Haag.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in