Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De mooiste modemomenten van Meghan Markle

Van gescheurde jeans tot kokerrokken en een prachtige witte mantel: het Britse koningshuis krijgt er een stijlvolle aanvulling bij. Niet zo gek dat de outfit, die de aanstaande van prins Harry droeg tijdens de aankondiging van haar verloving afgelopen week, in no-time uitverkocht was.  Haar look ...

De mooiste modemomenten van Meghan Markle

Van gescheurde jeans tot kokerrokken en een prachtige witte mantel: het Britse koningshuis krijgt er een stijlvolle aanvulling bij. Niet zo gek dat de outfit, die de aanstaande van prins Harry droeg tijdens de aankondiging van haar verloving afgelopen week, in no-time uitverkocht was. 

Haar look was ook prachtig. De witte mantel van Line, de dennengroene jurk van Parosh (binnen een uur uitverkocht) en de huidkleurige pumps (die Meghan ook in het zwart heeft) van Aquazzura zijn inmiddels niet meer te koop. 

Out in the open

Maar Meghan schiet wel vaker in de (mode)roos. Zo zag ze er ook prachtig uit toen de Suits-actrice aanwezig was bij de openingsceremonie van de 2017 Invictus Games in Toronto. Het was het eerste officiële optreden van Meghan en haar Harry. Ze droeg een zwarte jeans van Paige, een paar killer heels van Stuart Weitzman en een beige trenchcoat van het Canadese label Line.

Bordeaux leren jack

Natuurlijk woonden Harry en Meghan een aantal wedstrijden van de Invictus Games bij. De dag na de ceremonie zag Meghan er weer verrassend mooi uit. Deze keer koos ze voor een bordeaux kleurige leren jack van Baya (hier te koop) en een jurk in truffelkleur van Aritzia (uitverkocht)

Spijkerbroek met scheuren

Maar natuurlijk houdt ze net als iedereen weleens van casual. Daarom verscheen Meghan samen met haar aanstaande man bij een tenniswedstrijd in een jeans van het merk Fray met scheuren en een simpel, maar elegant wit (Husband) shirt van Misha Nonoo. 

Bron: Today/Daily Mail 

Beeld: Hollandse Hoogte