Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De mooiste creaties tijdens het filmfestival in Venetië

De rode loper is weer uitgerold in Venetië voor de start van het oudste filmfestival ter wereld. En deze werd platgetrapt door prachtige Louboutins en Manolo’s, met daarboven de mooiste creaties. Deze veertigplussers zagen er wat ons betreft het mooiste uit. 1. Vanessa Redgrave (81) De tachtigplu...

De mooiste creaties tijdens het filmfestival in Venetië

De rode loper is weer uitgerold in Venetië voor de start van het oudste filmfestival ter wereld. En deze werd platgetrapt door prachtige Louboutins en Manolo’s, met daarboven de mooiste creaties.

Deze veertigplussers zagen er wat ons betreft het mooiste uit.

1. Vanessa Redgrave (81)

De tachtigplusser Vanessa Redgrave is op het Filmfestival van Venetië geëerd met een Gouden Leeuw voor haar gehele oeuvre. Logisch dat ze er op de rode loper stralend uit zag.

De Britse actrice - die overigens iedereen in vloeiend Italiaanse bedankte - droeg een zwart pak. Met daaronder (als kleine stijlbreuk) sneakers.

2. Naomi Watts (49)

Naomi Watts had een heel bijzondere creatie van Armani Privé aan. Het lijkt een jurk gemaakt van allemaal roze post-its, maar het is toch echt couture. De strapless jurk ziet er prachtig uit.

Naomi's sieraden van Cartier mogen er trouwens ook zijn!

3. Sylvia Chang (65)

Deze kleine Taiwanese actrice is niet bij iedereen even bekend, maar we wilden je haar outfit niet onthouden. Zij draagt namelijk een najaarstrend: het pak, ook geschikt voor de vrouw. Sylvia Chang koos voor een blauw pak.

4. Olivia Colman (44)

De actrice uit de ongekend populaire serie The Crown (bedolven onder de prijzen) was ook aanwezig bij het filmfestival in Venetië. Olivia Colman koos niet voor een jurk, maar voor een chique zwarte jumpsuit. 

5. Naomi Watts (ja, nog een keer)

Actrice Naomi Watts liep niet een, maar meerdere keren over de rode loper. Ook deze jurk moesten we laten zien, want deze creatie zorgde echt wel even voor een oh ah momentje. Het is een prachtige roze satijnen jurk die haar mooie figuur goed laat uitkomen. 

Bron: InStyle Beeld: Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in